Category Archives: Εκδηλώσεις 2012-13

Μουσική εκδήλωση

자바 스프링 다운로드

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

lekkasΗ Πολιτιστική Ομάδα του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου σε συνεργασία με το Μουσικό Σύλλογο Ερμιόνης διοργανώνει μουσική βραδιά με τον τραγουδιστή Βασίλη Λέκκα και την ορχήστρα του Μουσικού Συλλόγου Seven House.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31-3-2013, ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου Hancom Office apk.

Εθνεγερσία 1821

타임인 조선 다운로드

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821

1821Η σχολική εορτή μνήμης για την επέτειο της Εθνεγερσίας του 1821 θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 και ώρα 9:30  π.μ Download cinema 4d r16.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν από το Ίδρυμα «Νικόλαος Γ. Παπαδημητρίου» οι απόφοιτες του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου Μίζη Ελευθερία και Λαδά Παναγιούλα διότι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους ως αριστούχες, η μεν πρώτη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, η δε δεύτερη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών 궁 2화 다운로드.

Εξετάσεις και άγχος

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

exetaseisΟ προϊστάμενος του ΚΕΔΔΥ Αργολίδας ψυχολόγος κ 삼국지 효과음 다운로드. Μιχαλόπουλος Γεώργιος και η ψυχολόγος της ίδιας υπηρεσίας κ. Τουλούπη Νεκταρία θα μιλήσουν στους μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας με θέμα: «Διαχείριση του άγχους των εξετάσεων» Download the above sports.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 – 3 – 2013 και ώρα 11:00.

Μετά την εισήγηση θα ακολουθήσει συζήτηση με τους μαθητές Download Cabreria Rustikana.

Ενδοσχολική βία

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

bulling_1Το Γενικό Λύκειο Κρανιδίου με αφορμή την Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού πραγματοποίησε εκδήλωση ευαισθητοποίησης των μαθητών την Πέμπτη 7-3-2013 response setheader file. Στόχος της δράσης μας ήταν να ανοίξει ένα πεδίο συνεργασίας ανάμεσα σε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς, ώστε να επιτύχουμε σε πρώτη φάση την ενημέρωση για το πρόβλημα και κατ΄ επέκταση τη βελτίωση των σχέσεων των μαθητών, τη μεσολάβηση για την εξάλειψη του φαινομένου, τη θέσπιση σαφών κανόνων κατά του εκφοβισμού και τέλος την προστασία και την υποστήριξη των θυμάτων Finale 2011. Η εκδήλωση στηρίχθηκε στην πρωτοβουλία των μαθητών της Β΄ Λυκείου που ανέλαβαν το σχεδιασμό και την υλοποίηση της δράσης ga mirror 다운로드.

Σε πρώτη φάση συνέλεξαν υλικό από δημοσιεύματα και άρθρα σχετικά με το θέμα συζήτησαν, προβληματίστηκαν και παρακολούθησαν video από ενημερωτικές εκπομπές καναλιών, επιλέγοντας αντιπροσωπευτικά αποσπάσματα Download the Cabot video. Έτσι παρουσίασαν οργανωμένα την εργασία τους στο σύνολο των συμμαθητών τους που περιελάμβανε:

-Video αφόρμησης με δεδομένα για την εμφάνιση και διόγκωση του φαινομένου

-Απόσπασμα από δημοσιογραφική έρευνα με προφορικές μαρτυρίες- συνεντεύξεις επωνύμων για τη δικής τους σχολική εμπειρία είτε ως θύτες είτε ως θύματα σχολικής βίας

-Παρουσίαση από τους μαθητές Δριβάλα Μαρία και Κωστόπουλο Αντώνη σχετικά με τις μορφές, τους ρόλους, τα αίτια, τις συνέπειες αλλά και τις προτάσεις αντιμετώπισης του προβλήματος

-Παρακολούθηση υλικού από το εκπαιδευτικό διαδραστικό εργαλείο της «Ευρωπαϊκής καμπάνιας ενάντια του Σχολικού Εκφοβισμού»  : http://www.onevibefilms.com/bullying/greek/credits.html

-Δρώμενο βασισμένο στους ρόλους θύτης, θύμα, παρατηρητής, αδιάφορος και παρατηρητής που επεμβαίνει (συμμετείχαν οι: Νταουλιάρη Ν., Κοντογιάννη Ν., Σκεντεράι Κ., Κυπραίου Τ.)

-Αναφορά σχετικά με τα ποσοστά εμφάνισης του φαινομένου από τους μαθητές Μάστορα Α., Πήλουρη Ε., Αιβαλιώτη Σ., Σαράντου Η., Δαγρέ Α., Δράκου Ζ 웨딩피치 다운로드.

-Τραγούδι με συμβολικό μήνυμα από του συμμετέχοντες μαθητές, κιθάρα ο Κωστόπουλος Α Regents.

Στο τέλος της εκδήλωσης προτάθηκε από τον πρόεδρο του 15λους συμβουλίου η συγκρότηση επιτροπής διαμεσολάβησης μαθητών που θα επεμβαίνει και θα αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα με διάλογο Download Cumoney.

Την εκδήλωση υποστήριξε στο χειρισμό του ηλ. υπολογιστή η μαθήτρια Μαστροκόλια Φ 사주백과 5.0 다운로드.

Συντονιστές της δράσης οι καθηγήτριες Αλεξανδρή Ελευθερία και Σαμπρή Μαρία.

Βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα μπορείτε να παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο: http://youtu.be/ZwPqjNupl6s

Για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση κάντε κλικ εδώ Society of Dead Poets.